streda 19. júna 2013

Waiting on Wednesday (21)


Meme usporadúva Breaking the Spine.

Autor: Lena Riečanská
Názov: Nebo peklo raj
Anotácia: Život sa vie s nami pohrať. Raz sa cítime ako v raji, inokedy je to úplné peklo. Marcel padá z problému do problému. Keď stretne svoju životnú lásku, konečne dospeje, ibaže osud sa s ním nepríjemne zahrá a jeho šťastie sa rúca ako domček z karát. Agáta po dovŕšení osemnástky opúšťa detský domov. Usiluje sa zaradiť do bežného života. Nepripravená sa ocitne vo víre intríg a falše. Svoju lásku stretne za podivných okolností. Oddá sa jej bezhlavo, prehliada nedostatky aj spôsob života milovaného muža. Bezvýhradne ho obdivuje a nasleduje. Hrdinovia príbehu sa ocitnú na pokraji priepasti, keď potrebujú pevnú pomocnú ruku. Stihnú sa jej zachytiť? Znamená podaná ruka symbol neba, pekla alebo ich zavedie do pokojného raja?


Autor: Ivana Ondriová
Názov: Detský plač v podkroví
Anotácia: Paula sa krátko po svadbe spolu s manželom a so svokrou presťahuje do rozľahlého domu, v ktorom dlhé roky nikto nebýval. Pri udomácňovaní ju zaskočí zvláštny zážitok - v podkroví počuje zúfalý detský hlas a plač a dejú sa v ňom aj ďalšie nevysvetliteľné veci. Manžel Pauliným zážitkom neverí a aj svokra začne mať pochybnosti o jej zdravom rozume, Paulu to však neodradí. Na vlastnú päsť začne zisťovať, kto žil v dome pred nimi, a odhalí šokujúcu pravdu - v podkroví tragicky zahynul malý chlapec. Bola to nešťastná náhoda? Alebo mala naozaj podiel na jeho smrti jeho vlastná matka? Vedel o tom chlapcov otec? Prečo nechce o okolnostiach úmrtia hovoriť ani jeho sestra? Paula riskantne hľadá odpovede na všetky otázky a nájde nečakané rozuzlenie...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.