sobota 29. júna 2013

On my wishlist (39)


Meme usporadúva Book Chick City.

Sara Shepardová - Malé klamárky
Anotácia: Každý niečo skrýva a tají - najmä na strednej škole, tak ako hrdinky tejto úspešnej série zo života zdanlivo perfektných dievčat. Spencer, Aria, Emily a Hanna sú nerozlučnými priateľkami. Spencer túži zbaliť sestrinho frajera, Aria sníva o učiteľovi angličtiny, Emily bojuje s novým dievčaťom v škole a Hanna nechce prezradiť svoje triky, ako byť neodolateľná. Navyše všetky štyri skrývajú jedno veľké a hrozné tajomstvo, odvtedy ako zmizla ich piata priateľka Alison. Ak by bola mŕtva, všetky tajomstvá by ostali ukryté. Lenže kto potom posiela záhadné odkazy podpisujúce sa "A"?

Sara Shepardová - Dokonalé
Anotácia: Spencer pokračuje v preberaní priateľa staršej sestre, no dočká sa poriadneho prekvapenia. Aria sa pre zmenu zamiluje do frajera jednej z nich a privolá veľký problém. Emily sa tajne zblíži s úhlavným nepriateľom a netuší, aké strašné rozuzlenie sa na ňu zosype. A Hanna sa vypracuje na hviezdu školy, no jej posadnutosť dokonalosťou ju priveľmi vyčerpáva. Nad všetkými však stále visí hrozné tajomstvo, ktoré ich môže zničiť. Tajomný neznámy či neznáma, skrývajúci sa pod písmenom "A", to tajomstvo pozná a vyhráža sa, že si ho nenechá pre seba...


Sara Shepardová - Neodolateľné
Anotácia: Čo sa nepreskúma, to sa neodhalí. Okolo našich hrdiniek sa nakopilo toľko záhadných príhod a tajomstiev z minulosti, že si s nimi nevedia poradiť. Hannu škaredo podvedie jej najlepšia priateľka, Spencer sa zas dopustí podvodu v škole, Aria sklame svojho nového priateľa a Emily dostane nečakaný úder od ich spoločného nepriateľa, skrývajúceho sa za písmeno A. Ten im všetkým ďalej posiela desivé esemesky a už ide naozaj o život. Aké nové tajomstvá zo života štyroch dievčat sa ešte dozvieme?

Sara Shepardová - Neuveriteľné
Anotácia: Desivé tajomstvá z minulosti ďalej prenasledujú naše pôvabné klamárky. A už ide naozaj o život. Hanna leží v kóme po tom, čo ju zrazil autom ich tajomný prenasledovateľ skrývajúci sa za písmeno A: vraj vedela priveľa. Emily rodičia za trest pošlú k prísnej rodine na odľahlú farmu, Aria sa po problémoch s matkou aj s priateľom takmer ocitne na ulici a Spencer musí vyriešiť svoje veľké klamstvo so súťažnou prácou, ktorú ukradla staršej sestre Melisse. Keď sa Hanna konečne preberie z kómy, pomaličky sa jej vracia pamäť. Spomenie si, kto sa skrýva za písmenom A? A nebude to pre jednu z nich smrteľne nebezpečné? V tejto knihe autorka rozmotá jednu nitku svojich neuveriteľných zápletiek. Zároveň nám však sľubuje, že už má pre naše krásne klamárky pripravené ďalšie nástrahy. Život je vraj zábavnejší, ak má človek zopár malých tajomstiev.

5 komentárov:

  1. Prvé tri mám na predaj. :D Teda viem, že o tom vieš, ale... Ak si našla ešte niečo čo by si dala na výmenu :D Ja by som sa týchto naozaj rada zbavila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hehe viem viem :D možno niečo poriešime ešte ja by som si ich rada prečítala :)

      Odstrániť
  2. Ten seriál mám rada, ale knihy musia byť lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. seriál som pozerávala ale z nejakého dôvodu možno to bola prestávka som ho pozerať prestala a akosi som sa k nemu neskôr už nedostala :)

      Odstrániť
  3. Ja som videla prvú sériu seriálu a čítala prvú knihu, páčilo sa mi to... Len ma odradila dĺžka série.:D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.