streda 22. mája 2013

Waiting on Wednesday (18)


Meme usporadúva Breaking the Spine.

Autor: Vita Jamborová
Názov: Ja ti to vrátim
Anotácia: Jediným únikom z milostného trojuholníka je smrť. Hoci aj vlastná. Stokrát obohratý príbeh.  Tomáš, bohatý podnikateľ, si život spestruje v cudzích náručiach a posteliach. Jeho manželka Ivana nič netuší, až do okamihu, keď sa jej prizná k vzťahu s nádhernou modelkou. Mladá, dravá a nekompromisná Alexa sa však s rolou milenky uspokojiť nemieni. Ide cez mŕtvoly. A to doslova. Tomáš musí s farbou von. Ivane sa po jeho priznaní zrúti svet a rozhodne sa pre rozvod. Deľba majetku, ktorá s ním súvisí, sa však Tomášovi nepozdáva. Preto volí radšej manželkinu smrť. Ivaniným „pohrebom“ sa však všetko len začína. S jej novou identitou prichádza pomsta...

3 komentáre:

  1. Tak to má veľmi zaujímavú obálku 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. uaaaaaaaaaa :) ja sa na tú knihu tak neskutočne teším odkedy viem ze má vyjst a ešte ani obálku nemala :) vituška je skvelá autorka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. „Benjamin Briel Lee bol za každých okolností veľmi profesionálny a neustále ma informoval o všetkom, čo sa deje. Keby som mal nejaké otázky, bol vždy pripravený odpovedať. Bol to môj prvý nákup domov, o procese pôžičky som toho veľa nevedel, veľmi ľahko pochopil veci, o ktorých som mal otázky. Veľmi sa mi páčilo pracovať s ním. “
    Je to úverový referent pracujúci so skupinou investorov, ktorí sú ochotní financovať akýkoľvek projekt alebo vám požičiavajú akúkoľvek sumu s veľmi nízkym úrokom. Kontakt Benjamin Briel Lee E-Mail: Lfdsloans@outlook.com Whats-App Number: + 1-989 -394 - 3740.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.