nedeľa 16. decembra 2012

Vianoce na slovenskú nôtu


Vraví sa, že Vianoce sú najkrajšími sviatkami v roku. Sú aj sviatkami, na ktoré sa väčšina z nás teší a je úplne jedno v akej vekovej kategórií sa nachádzame. Darčeky, vôňa medovníkov prelínajúca sa s tónmi vianočných piesní, dobré jedlo, sneh za oknom, vôňa stromčeka, to sú mnohé z vecí, na ktoré nedáme počas Vianoc dopustiť. Každý z nás však toto obdobie prežíva inak. Výnimkou nie sú ani slovenskí autori. 

Spoločne so Sue zo Secret World of Deep Soul sme sa ich trochu povypytovali na ich Vianoce a pripravili tento projekt pod názvom Vianoce na slovenskú nôtu, ktorý odštartujeme už zajtra.

Pýtate sa v čom spočíva tento náš projekt? Je to jednoduché, každý z autorov dostal 9. otázok, z ktorých si mal vybrať tie, na ktoré odpovie. Boli to jednoduché otázky týkajúce sa Vianoc. Ak chcete vedieť, ako si s nimi poradili stačí od pondelka nakuknúť na môj blog alebo blog Sue

Tešiť sa môžete na odpovede Mareka Zákopčana, Naty Sabovej a mnohých ďalších domácich autorov.

Dúfame, že sa vám tento náš projekt bude páčiť. 
Nezabudnite začíname zajtra. :)

2 komentáre:

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.