sobota 6. októbra 2012

Knižné prírastky (5)


Prešiel mesiac, ktorý okrem návratu do školských lavíc (čo sa našťastie mňa už netýka ale súcítim s každým koho hej ;) )mne osobne priniesol ďalších pár kníh do mojej knižnice. :)

V septembri sa mi nepodarilo žiadnu knihu si kúpiť no tento mesiac to rozhodne mienim napraviť veď kto by nevyužil tie zľavy, ktoré vidno všade na internete no nie? :) Nekúpila som si teda bohužiaľ žiadnu no dostala som tri. Prvou je kniha Irises od Francisca X. Storka, ktorú som dostala od samotného autora aj s veľmi milým venovaním za ktoré mu ďakujem a za knižku takisto. Stihla som ju už aj prečítať a priznám sa bola to prvá kniha, ktorú som v angličtine prečítala a bola skvelá! :) Ďalšou knihou je Na půl cesty do hrobu od Jeaniene Frost. Knihu som už síce pred nejakým časom prečítala ale veľmi som ju chcela mať aj vo svojej knižnici preto som za tento darček veľmi vďačná. Dúfam, že sa k pokračovaniu tejto série dostanem čoskoro. Pretože jej postavy neskutočne chýbajú! :D A poslednou knihou, ktorú som dostala ako darček je kniha Dokonalý pár od Ally Condieovej Na túto som zvedavá i keď sa k nej dajako neviem dostať no hádam sa to čoskoro napraví a ja si ju prečítam keď už na mňa tak pokukuje z knižnice. :) Ďalšie čo ku mne dorazilo avšak nieje to žiadna kniha a už vôbec to nieje pre mňa je kopec záložiek, ktoré nestihli doraziť ku giveaway pri príležitosti prvej česko slovenskej blog tour, ktorá sa nedávno konala. Je ich skutočne veľa takže sa na ne určite môžete tešiť v najbližšej suťaži na blogu. :)
Neverila som, že sa mi podarí ešte niekedy zaplniť kolonku vyhrala som no stalo sa a priznám sa, že som bola z výhry, (výhier) natešená ako malé dieťa. Tou prvou výhrou boli záložky, ktoré sa mi podarilo vyhrať v rámci Blog tour. Ešte raz za ne ďakujem! :) A druhou výhrou je knižka Grace Doll od Jennifer Laurens, ktorú som vyhrala u samotnej autorky na Facebooku. Bola som neskutočne rada, keď som zistila, že som ju vyhrala keďže moje šťastie si na mňa zvykne sadnúť tak na 5 minút a potom beží tam odkiaľ prišlo. :)

To je na tento mesiac odo mňa čo sa prírastkov do knižnice týka všetko. A čo vy? Čo vám pribudlo na poličkách?. :)

6 komentárov:

  1. úplne prenádherne prírastky :) grace doll vyzerá nádherne aj tá nádielka záloziek :) sa neviem na nich vynadívat ako jeeeeeeej :) neviem ktorá zálozka je krajšia :)

    a gratulujem k osemdesiatim nasledovníkom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie záložky sú nádherné, závidím, ja som veľký fanatik čo sa týka záložiek :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslím, že vůbec nevadí, že sis nic nekoupila, protože všechny přírůstky jsou úžasné^^

    A ty záložky... aaaaah <3 :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.