sobota 13. júla 2013

On my wishlist (41)


Meme usporadúva Book Chick City.

Nata Sabová - Hry o lásku
Anotácia: Keď sa s ňou Drahomír po prvýkrát stretol, mala len šestnásť rokov. On osemnásť. Zaujala ho na prvý pohľad, na prvý dotyk s jej krásnym, tancom vytvarovaným telom, na prvé vdýchnutie jej vône s jemnou prímesou fialiek.
Rozhovor s ňou bol príjemný a uvoľňujúci. Tanec s ňou bol romantický i zmyselný... bola stelesnením jeho ideálov o dievčati. No potom z jeho života zmizla rovnako rýchlo, ako doň vošla, a on ani len netušil, kde ju hľadať. Nemal jej telefónne číslo, nevedel, odkiaľ pochádza, nepoznal ani jej skutočné meno.
Prešli roky a ich cesty sa opäť preplietli. Keď ju Dade zbadal na autobusovej zastávke, neveril vlastným očiam. Žeby mu osud predsa len žičil? Tentoraz sa rozhodol neprepásť príležitosť a zistiť o nej všetko. Úplne všetko. Lenže záhadná dievčina mu opäť neprezradila o sebe nič a jediné, čo u nej docielil, bol prísľub, že mu dovolí nahliadnuť do jej života len vtedy, ak ich náhoda zvedie spolu do tretice.
„Nič viac mi nepovieš?“
„Nie,“ zasmiala sa na jeho výraze. „Veríš predsa v osud,“ doložila tajomným hlasom.
Nevyznal sa v nej a nevedel určiť, či to myslí vážne, alebo si z neho len uťahuje. Hnevalo ho, že nevie nahliadnuť do jej hlavy, a zároveň ho to dráždilo, o to viac sa chcel pokúšať.
Čo by ste robili na Dadeho mieste? Čakali, možno i ďalšie nekonečné roky, alebo tej náhode trochu pomohli? Dade si zvolil druhú možnosť a jeho úsilie bolo odmenené. Lenže ešte len teraz sa začína ten pravý boj. Ak si chce totiž Bianku získať, musí odísť na záhadný ostrov Efra a bojovať o jej srdce s ďalšími jedenástimi mladíkmi. A to všetko pod drobnohľadom jej záhadných učiteľov, medzi ktorými sú liečitelia, psychokinetici, jasnovidci, médiá...

Na knihy Naty Sabovej sa neskutočne teším odkedy som prečítala jej poslednú knihu Neodolateľné vábenie, vďaka ktorému som si obľúbila jej štýl i jej príbehy a tak sa už neviem dočkať, kedy vezmem do rúk túto jej novinku, ktorá ako všetky jej doterajšie knihy znie skvelo.

11 komentárov:

  1. ja sa tiez na knihu teším :) uz nech ju máme v rukách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zatiaľ mám všetky Natyne knihy, ktoré vyšli, takže je logické, že potrebujem mať aj túto, aby bola moja zbierka kompletná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám iba Ochrankyňu a Zuzaninu skrytú tvár ale Natu mám rada aj ako spisovateľku aj ako človeka takže po nej isto siahnem :)

      Odstrániť
  3. Natu Sabovú mám rada, takže sa teším aj na túto knihu. Už ju mám prisľúbenú :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. to áno ako každá Natina kniha :)

      Odstrániť
    2. Keby som mohla tvoj komentár likenuť ako na FB, tak to urobím :D
      Veľmi sa mi páči tvoja odpoveď, máme ten istý názor :)

      Odstrániť
  5. Toto ma príliš nezaujalo, ale ktohovie, možno sa mi to po prečítaní zapáči. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.