pondelok 22. júla 2013

Cover reveal: Sins of the Lost (Linda Poitevin)

V októbri tohto roku vychádza tretie pokračovanie série Grigori Legacy od Lindy Poitevin pod názvom Sins of the Lost a konečne vieme ako bude vyzerať obálka! Ja osobne od nej neviem odtrhnúť oči. Je skvelá, čo poviete?


Anotácia: Nebo a peklo sú na pokraji vojny, zatiaľ čo si Lucifer buduje armádu nefilimov a čaká pokým sa jeho nový plán stane realitou – a to, mať Nefilimské dieťa svojej krvnej línie, aby viedlo jeho vojsko ku katastrofickému víťazstvu.
S chýrmi o pretrvávajúcej zúrivej vojne na Zemi, Alex bojuje, aby zachránila ľudstvo pred jeho vlastným zmätkom, zanechávajúc málo času pre jej začínajúci vzťah so Sethom, mužom s nebeským pôvodom, ktorý sa zmocnil jej srdca. Ale keď začnú miznúť nefilimské deti, spoločne s Alexinou zraniteľnou neterou, nevyhnutná vojna medzi Nebom a Peklom sa stane osobnou tak ako hriech.
Nebo má vlastné plány, ako bojovať s prichádzajúcou apokalypsou, ale najskôr potrebuje Setha späť. Žiadaná, aby zradila muža, ktorého ľúbi, Alex musí požiadať o pomoc spriaznenú dušu, o ktorej si myslela, že sa jej vzdala – archanjela Aramaela, ktorý možno bude jej poslednou šancou na záchranu svojej rodiny a ľudstva z popola Luciferovho Armagedonu.


2 komentáre:

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.