sobota 11. mája 2013

On my wishlist (35)


Meme usporadúva Book Chick City.

Alexandra Adornetto - Zore
Anotácia: Bethany, anjel zoslaný na zem, a jej priateľ, smrteľník Xavier, bojovali za svoju lásku v samom pekle. Najväčšia skúška ich však ešte len čaká, pretože chcú porušiť zákony neba a chcú sa zosobášiť. O svojom úmysle nepovedia ani Gabrielovi a Ivy, no anjelskí súrodenci čoskoro odhalia pravdu. Trest na seba nedá dlho čakať a príde v hrozivej podobe. Prípad neposlušného anjela prevezme Sedmička, anjelský rád dozerajúci na poriadok, a jeho príslušníci sa neštítia násilia. Ich úloha je jasná: Za každú cenu musia rozdeliť mladý pár, a ak si to situácia bude vyžadovať, zničiť aj ich spojencov. Bethany nastúpi na vysokú školu a vystupuje ako Xavierova sestra. Lenže ani v dave sa nemôžu skrývať večne. Bude nakoniec Bethany povolaná späť do neba a opustí navždy svoju lásku? Bethany a Xavier už raz obstáli pred pekelnou skúškou, no zvládnu aj nástrahy neba? Rozhodujúci súboj o šťastie sa práve začína a ani tentoraz sa nezaobíde bez obetí.


K tomuto výberu ma viedla čistá zvedavosť. Po prečítaní prvej a druhej knihy jednoducho chcem vedieť ako celá táto séria dopadne. Niežeby som padala z tejto série na zadok a z postáv detto aj keď sú isté svetlé výnimky (Gabriel :D) no ak by som to mala zhrnúť je to skutočne len o zvedavosti, čo autorka ešte s touto sériou vyvedie.

5 komentárov:

  1. ja sa pripájam :D tá zvedavost mi nedá :) ale ak autorka niečo spravila gabrielovi tak nech si ma nepraje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež som na knihu zvedavá. Jednotka nebola bohvieaká, ale dvojka bola omnoho lepšia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ci to nebude tym, ze tam Beth a Xavier boli veeelmi malo spolu :D

      Odstrániť
  3. Čítala som zatiaľ len 1. diel, ale určite sa chystám na 2ku 8)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.