streda 17. apríla 2013

Waiting on Wednesday (15)


Toto meme usporadúva Breaking the Spine.

Autor: Alyson Noël 
Názov: Osud
Séria: Hľadači duší
Anotácia: Daire Santosová asi nemá všetkých päť pokope. Posmievajú sa jej havrany, prenasledujú ju zvláštne žiariaci ľudia, čas sa okolo nej bez varovania zastavuje a v snoch ju máta neuveriteľne nádherný chlapec s nebesky modrými očami. Dairina matka sa bojí o mentálne zdravie svojej dcéry, a tak ju posiela k starej mame, ktorú nikdy v živote nestretla. K žene, ktorá v jej predstavách a snoch rozozná volanie jej osudu. Daire je totiž Hľadačka duší, dokáže prechádzať svetom živých i mŕtvych. V zabudnutej dedine v Novom Mexiku sa Daire vydáva na cestu za svojím mystickým dedičstvom. Celý jej svet sa otriasa, keď stretne Dacea – chlapca zo svojich snov. A je len na Daire, aby zistila, či je Dace ten, s ktorým ju spojil osud, alebo je spojencom nepriateľa, ktorého je jej súdené zničiť.

Síce s autorkou nemám práve najlepšie skúsenosti a jej sériu Nesmrteľní som ani nemala sily dočítať do posledného dielu táto kniha ma zaujala už keď som ju našla v originále. Už vtedy som si povedala, že by som si ju rada prečítala a dala autorke ešte jednu šancu. No či ma zasa nesklame skutočne neviem.

3 komentáre:

  1. Vyzerá naozaj krásne, aj obálka aj anotácia sú zaujímavé 8) Od tejto autorky som ešte nič nečítala, ale chystám sa.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nesmrteľných mám rada, a tak som zvedavá aj na toto ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Počkám si na ohlasy.:D Od Alyson sa mi páčili jej contemporary knihy, ale Nesmrteľní? Nope.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.