pondelok 29. apríla 2013

Knižné prírastky (12)



O dva dni tu máme koniec mesiaca a tak som si povedala, že by bolo pekné si zosumarizovať jeho knižnú časť.  Tento mesiac bol na knihy skromný. No čo si ubral na kvantite pridal na kvalite takže mi ten počet v konečnom dôsledku vôbec neprekáža. :)


Takže prvou  knihou je kniha Som roztrieštená od Teheren Mafi. Knihu si chcem prečítať už dávnejšie no až nedávno som sa k nej dostala a len včera som ju začala čítať tak uvidím ako ma príbeh chytí. Ďalšou knihou je Měděný jezdec od Paulliny Simonsovej. O knihe isto väčšina z vás počula v poslednej dobe sa skloňovala hádam na každom blogu no a ja som si povedala, že ju skúsim aj ja tak už len počkám, kedy sa u mňa dostane do poradia. Hádam čím skôr. A poslednou knihou, na ktorú som hádam tešila najviac je pokračovanie knihy Sins of the angels a to kniha Sins of the son od Lindy Poitevin. Knihu som samozrejme začala čítať pretože som neodolala lákala ma v momente, keď som ju dostala do rúk. Táto séria ma proste dostala je wow! Ale dosť bolo môjho rozplývania. :D 


Okrem kníh sa ku mne dostali aj s knihami spojené drobnosti a to konkrétne záložky a nálepky s venovaním a podpisom práve autorky knihy Sins of the son Lindy Poitevin, ktorej za ne veľmi pekne ďakujem. :) Tak a to je na apríl všetko. S ďalšími prírastkami sa uvidíme v máji. :)



3 komentáre:

  1. Měděného jezdce chci taky ♥ závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som roztrieštená rozhodne chcem 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. SINS OF THE SON --------- chceeeeeeeeeeeem :) aj jazdca :D dúfam ze sa ti roztrieštená bude páčit :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.