utorok 28. augusta 2012

Knižné prírastky (4)


Keďže o pár dní tu je začiatok septembra je načase sa podeliť o knižky, ktoré mi pribudli počas augusta do poličky, ktorá ma asi o chvíľu začne nenávidieť. :D

Priznajme si kto z nás by nevyužil zľavy, keď môže však? :) Tak som aj ja tento mesiac spolu so Sue vychytala zlacnené knihy v kníhkupectve Knihy pre každého no tento krát v Bratislave. Naozaj som nevedela či si niečo vyberiem, keď je tých kníh veľa tak si človek veru ťažko vyberá no nakoniec ma zaujala kniha Pýcha a predsudok a zombiovia od Jane Austenovej a Setha Grahame-Smitha. Priznám sa nečítala som Pýchu a predsudok, dosť dlhú dobu sa na ňu chystám snáď čoskoro sa k nej dostanem. Po prečítaní kníh Les kostí a Pobrežie hrôzy som prestala mať odpor voči zombíkom či už v knižnej alebo seriálovej podobe a tak som si povedala, že tejto knižke dám šancu a keď stála len 99 centov no prečo ju nevziať. Ďalšou, ktorá ma upútala je Červený smäd od Georgea R.R. Martina. Po pravde o tejto knihe veľa neviem iba toľko, že je o upíroch tak sa nechám prekvapiť a uvidím, čo sa z nej vykľuje a ako sa mi bude pozdávať. Okrem kúpených kníh mi pribudla aj jedna knižka, ktorú som dostala. A za ktorú som samozrejme vďačná.  :) Tou knihou je Tigrova kliatba od Colleen Houckovej. Priznám sa o tejto knihe neviem temer nič aj anotácia je pre mňa veľkou neznámou tak som zvedavá čo to bude zač. :) 


7 komentárov:

  1. Tigrovu kliatbu by som si strašne chcela prečítať 8)

    http://readandwatchlikeme.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkná nadílka :) Závidím ti tygra, toho si taky chci přečíst! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Závidím jak Tygra, tak Zombie, protože si obě chci přečíst... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no keby nenatrafim na taku cenu na zombikov na aku som natrafila tiez ju asi nemam :)

      Odstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Červený smäd je perfektná kniha. Minimálne mne sa neskutočne páčila. A Tigrovu kliatbu by som si fakt chcela prečítať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej? no neviem o nikom alebo minimalne mi nenapada nik kto to cital tak je super ze sa niekto nasiel :) tak uvidim ako sa mne bude pacit :)

      Odstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.