sobota 7. júla 2012

On my wishlist (14)

V tomto meme ,ktoré usporadúva Book Chick City. Vašou úlohou je priblížiť knihu prípadne knihy, ktoré by ste si chceli kúpiť. A ja som si vybrala tieto knižky:

Pat Walsh - Crowfieldská kliatba
Anotácia: Will vie o tajomstve. Ďaleko v lese, niekde za opátstvom, v ktorom žije, je hrob. A pod snehom leží niečo, čo malo žiť naveky. Ale Will nie je jediný, kto o tom vie. Niekto ďalší ho pozoruje...Vo Willovom svete ožíva stredoveká mágia, lesní ľudia, zvláštni svätci, aj kliatby a povery dávnoveku. Chcete vedieť, čo sa stane, keď pochováte anjela? Radšej však nečítajte potme.

Colleen Houcková - Tigrova kliatba
Anotácia: Prvý diel trilógie o stredoškoláčka Kelsey, ktorá si nájde prácu v cirkuse, kde jej pozornosť upúta nádherný biely tiger Dhiren. Začína sa úžasné dobrodružstvo plné nebezpečenstva, napínavých chvíľ a nástrah v džungli. Kelsey sa musí postaviť svojmu strachu a preukázať odvahu nielen v boji za oslobodenie Rena, ale aj v boji so sebou – má podľahnúť zakliatemu princovi alebo sa vrátiť späť domov?


1 komentár:

  1. O prvej knihe počujem prvýkrát, ale vyzerá zaujímavo.:D
    O Tigrovej kliatbe viem a niekedy by som si ju rada prečítala, no priorita to nie je.:D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.