utorok 19. júna 2012

Knižné naj (1)


Alexandra Adornetto - Záhrobie

Najobľúbenejšia postava –
tak tých bolo skutočne veľa no už od prvej knihy je mojím najväčším obľúbencom jednoznačne Gabriel a túto pozíciu si úspešne udržal aj v Záhrobí i keď mu výrazne konkurovali jeho súrodenci či už z neba alebo z pekla. Taký Jake, Michal alebo aj „Tatko“ boli proste moji miláčikovia a ja som sa tešila na každý jeden odstavec, kde sa objavili.

Postava, ktorú som mala chuť nakopnúť – ach keby bola len jedna. Bez váhania poviem, že sú to BethanyXavier. Títo dvaja by si zaslúžili minimálne preplieskať. Prečo len má táto kniha takých plytkých hlavných hrdinov.

LOL moment – osobne som sa bavila počas celej knihy ale najviac ma snáď dostal príchod ďalšieho anjelského bračeka Gabriela a Ivy teda ani nie to ako reakcia najlepšej kamarátky Beth, Molly a následná poznámka Michala:   


Molly zagúľala očami a napokon omdlela. Michal na ňu pokojne pozrel.

„Ľudia,“ prehovoril ľúbeznejším hlasom ako ten najdokonalejší spevácky zbor, „radi preháňajú.“


Moment, kedy som chcela plakať do podušky – Tak to bola chvíľa, keď boli Beth a Xavier zasa spolu. Áno možno som zlá ale aj tak. Pýtala som sa prečo, prečo. Ja viem, že mali na konci knihy byť zasa spolu hrdličky zaľúbené, osudom skúšané. Bleh. No nebola by som proti keby to tak i nebolo. Toto je jedna z najhorších knižných dvojíc. A jediná možnosť ako sa pre mňa stali znesiteľnejšími bola, keď neboli v knihe spolu a tak si ani donekonečna nevyznávali tú svoju lásku nebeskú.

4 komentáre:

  1. Gabriel is my hero :D to je tá najúžasnejšia anjelská postava o akej som kedy čítala :) a tak aj jeho bratia či už z neba alebo pekla neboli na zahodenie, ale tak Gabby je Gabby, a ako odpinkával Molly :D ach sto bodov pre neho :)

    velmi pekne napísaný článok a dúfam, že táto rubrika sa stane pravidelnou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano Gabby je proste uzasna postava ma velku zasluhu na tom ze to este docitavam :D

      dakujem a no uvidime mozno aj hej :)

      Odstrániť
  2. Zář (Záblesk) a Zásvětí (Záhrobie) je podle mě nejlepší série o andělech :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no co sa tyka ich zobrazenia to autorka myslim zvladla najlepsie teda aspon ked posudzujem podla knih ktore som ja citala tak temu anjelov zvladla dost dobre :) je to fakt putave ajked teda ma hlavne postavy neohuruju :)

      Odstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.