štvrtok 3. mája 2012

Knižné prírastky (1)


Konečne som sa dostala k tomu, aby som pofotila a podelila sa s knižkami, ktoré mi pribudli v knižnici za apríl. Síce trochu oneskorene no radšej neskôr ako nikdy. :) Tento mesiac mi nepribudol taký komín kníh ako minule ale predsa len sa  nejaká tá kniha objavila dokonca DVE! :D Áno možno si niekto povie „Dve? To ako len?“ No pre mňa je aj toto číslo skôr z kategórie „až“.  Takpovediac skôr malý počet alebo žiadna je u mňa mesačný štandard. Ale nepovažujem to za žiadnu tragédiu veď aspoň človek stíha čítať pretože sa to ani veľmi nestíha kopiť. :)

No asi bolo dosť mojich rečí a prejdem ku knižkám, ktoré sa mi tento mesiac pošťastili. Nekúpila ani nevyhrala som žiadnu takže ostala jediná možnosť a to, že som ich dostala. Prvou knižkou je piate pokračovanie série Vampire Academy, Spoutáni magií od Richelle Mead. Neskutočne som si túto sériu obľúbila ale to asi nie som sama všakže. :) Mám ju rozčítanú už nejaký ten piatok a som fakt rada, že som sa konečne dostala k jej pokračovaniu, ktoré som samozrejme už stihla zhltnúť. :D

A druhou je Strach múdreho muža pokračovanie Mena vetra. Túto som dostala od Sue (ach vďaka ti dobrá duša  :P  you saved my life!!! :D ). Nedávno som dočítala Meno vetra a po pravde dávno som nečítala takú skvelú knihu. Síce to teda nie je práve brožúrka kto ju čítal alebo teda minimálne videl „live“ vie o čom hovorím. Každopádne som si neskutočne chcela prečítať pokračovanie a preto som veľmi vďačná, že mi túto knihu darovala. 
Tak a to za apríl všetko vážení. :D Nie je toho veľa ale ako sa vraví dobrého veľa nebýva. :)


3 komentáre:

  1. V tom prvom odseku si mi hovorila z duše :DD Ja mám tento mesiac tri knihy a cítim sa ako killer queen :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám tiež vždy málo kníh za mesiac, ale s knižnicou a čítačkou sa mi to kopí tak či tak no.:D
    Inak, každý dookola číta alebo recenzuje Strach múdreho muža a ja som ešte neprečítala ani Meno vetra.:DD Ale mám ju z knižnice, tak hádam soon.^^

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.