nedeľa 11. marca 2012

Kouzelná knihovnička


Tak som sa aj ja rozhodla zapojiť sa do projektu Abyss a ukázať svoju knižnicu i keď ono to ani knižnica nieje skôr je to polička, ktorá sa čím ďalej tým viac podobá na smajlíka vďaka knihám, ktoré na nej sú. Nieje ich síce veľa teda aspoň podľa mňa ale čo na tom, veď nejde o preteky. :)

Horná polička:
Áno evidentne sa mi vľavo vytvorilo akési anjelske okienko :D (Pád, Súženie, Záblesk, Angelológia) - no sú to jedny z mojich obľúbených bytostí čo sa kníh týka. : )
Vpravo je už skôr mix (Duchovia medzi nami, Krstný otec, Hry  život, Inkarceron, Nenásytná).

Stredná polička:
Tak a odtiaľto idú knižky už podľa farieb. No hej nemám ich pekne po sériách. : ) A je to vlastne všehochuť. : )



Zľava: Proroctvo sestier, Medzi odtieňmi sivej, Obraz Doriana Greya, Anjeli – Tajomní Boží služobníci, Nefalšovaná kočka, Fantóm Manhattanu, Malý princ, Sinuhet, Keď zakvitne rumovisko, Skelling, Stratená kniha zo Salemu, Hojenie zranených emócií, Tajomstvo červených rybičiek, Zaľúbená princezná, Alchymista, Satanove dcéry, Každý má svého anděla, Vampýrská akademie, Skúška ohňom, Čas anjelov, Princezná vo svetle reflektorov, Stínem políbená, Nočný tieň, Havran, Zlatý skarabeus, Príhody Arthura Gordona Pyma, Život po živote, Anjel, Chlapec v pásikavom pyžame, Deti Titanicu, Denník princeznej, Dobrá znamení, Encyklopédia anjelov, Drozdajka, Mrazivý polibek, Južná Amerika, aká si?, Hlava XXII, Usmievať sa zakázané, Studená rieka, Chatrč.

A posledná, dolná polička: 

Zľava: Prekliatie vlkov, Krvavý slib, Traja mušketieri, Čas lásky a zla, Bohovia a králi starého Egypta, Vzkriesenie Olympie, Kráľ Luxoru, Pamäti gejše, Zbohom Alžbeta Bátoriová, Rady skúseného diabla (tú veľmi nieje vidieť), Posledný templář, Upírske denníky 1-4, Súmrak, Dracula, Diablove denníky, Prežila som svet, Zlodejka duší, Anjeli noci, Modrá krev, Krvavý karneval, Da Vinciho kód, Anjeli a démoni.









8 komentárov:

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.