štvrtok 8. marca 2012

Dominika Spodniaková: Knižný debut

V utorok 13. marca sa na pulty kníhkupectiev dostane knižná prvotina Dominiky Spodniakovej pod názvom Súboj Lásky. Dominiku v blogovom svete mnohí poznáte pod menom DomiLondon. Súboj lásky je fantasy príbeh a tých predsa nikdy nieje dosť zvlášť ak sú od slovenských autorov. Nieje totiž veľa tých, ktorí sa tomuto žánru venujú.



Debora má zvláštny dar. Dokáže vnímať ľudské myšlienky a ich emócie. Je to pre ňu trápenie, ale zároveň aj zvyk. Všetko sa zmení, keď sa so svojou tetou Billy presťahuje do iného mesta, aby tak prekonala nečakanú stratu rodičov. Čoskoro spoznáva Willa, ktorého myšlienky sú však pre ňu od určitej chvíle absolútne neprístupné. Je tajomný a nosí so sebou desivý tieň. Ako je možné, že mu nedokáže čítať myšlienky? Po prvýkrát v živote je naozaj vystrašená, ale strach sa v nej ešte prehĺbi po tom, čo zisťuje, že Will má niečo spoločné so záhadnými zmiznutiami a úmrtiami v meste. A možno aj so smrťou jej rodičov...




A čo popriať Dominike? Snáď aby mala knižka úspech a našla si cestu do čo najviac domácich knižníc. :) 

2 komentáre:

  1. Mimi, rada by som ti poďakovala. Je to od teba veľmi šľachetné, takto ma podporiť. :D Vďaka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.