sobota 3. novembra 2012

On my wishlist (22)


V tomto meme ,ktoré usporadúva Book Chick City. Vašou úlohou je priblížiť knihu prípadne knihy, ktoré by ste si chceli kúpiť.

Carrie Ryan - Temné diery
Anotácia: Posledná časť voľnej trilógie. Annah vie ako prežiť. Odkedy sa Elias pridal k regrútom, žije sama v Temnom Meste. Vlastne skôr prežíva. Protektorát už neexistuje a regrúti predstavujú po Vzbure skôr hrozbu než oporu, a tak je každý deň iba snahou dopracovať sa k ďalšiemu ránu. Annah ťaží minulosť, rany na duši i na tele. Prežiť v tomto meste nie je jednoduché a dni zrazu prinášajú nové a nové prekvapenia. Udalosti naberajú spád. Stretnutie so sestrou strieda zoznámenie s Catcherom a Eliasov návrat. Nakazené potkany, znesvätení či Mudovia už zďaleka nie sú jediným ohrozením života. Annah čoskoro zisťuje, že krutosť regrútov sa vyrovná ohavnostiam, ktoré páchajú znesvätení a Rezervácia nie je žiadnym ostrovom istoty. Podarí sa jej napriek všetkému zbúrať múry, ktoré jej bránia v láske? Zdolá nástrahy, ktoré pre obyvateľov Temného Mesta prichystá horda znesvätených? Prežije, alebo skončí ako večne nenásytný a malátny prízrak?


V poslednej dobe mám akúsi zvláštnu náladu na zombie tematiku možno to bude tým, že fičím na takto ladenom seriáli no každopádne sa neviem dočkať, kedy sa mi dostane táto kniha do rúk pretože táto séria patrí jednoznačne k mojim najobľúbenejším. :)

8 komentárov:

  1. Túto sériu by som si rada prečítala 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. stoji za to :) nikdy by som nepovedala ze si taketo knihy oblubim a stalo sa :D

      Odstrániť
  2. ja viem aký je to seriál :P a fičíme na ňom spoločne :) veď DARYL!!! :D teda popri tých zombíkoch sú tam aj veľmi zamilovaniahodné postavy :D a knihu si chcem tiež prečítať, som zvedavá ako to nakoniec dopadne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. su a dokonca aj take na veceru sa hodiace :D:D to aj ja ajked teda po dvoch knihach ma stve ze je kopa nezodpovedaneho :)

      Odstrániť
    2. tak to hej a toto je záverečný diel a ked to zostane otvorené tak ma asi klepne :D

      Odstrániť
    3. ani nehovor asi nabehnem za autorkou ze no no no XD

      Odstrániť
  3. Aj ja ju chcééém.:D Mám prvé dva diely, tak si zaobstarám aj tretí.:] Ale asi až na Vianoce.:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa podarilo si ho uz uchmatnut tak tu na mna pekne caka na policke kedy si najdem cas :D

      Odstrániť

Ďakujem, že komentujete moje články, veľmi si to cením. Snažím sa na každý komentár, skôr či neskôr odpovedať. :) Prosím vás, nepoužívajte v komentároch vulgárne a urážlivé slová.